1397/12/14 سه‌شنبه
برگزیده شدن دکتر خرازی نژاد در کنگره سلامت مردان و پیام تبریک معاون آموزشی
مقاله عضو هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان در کنگره سلامت مردان برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان، مقاله ارسالی دکتر ابراهیم خرازی نژاد؛عضو هیأت علمی این دانشکده به سومین کنگره سلامت مردان که در تاریخ 1 الی 3 اسفندماه در دانشگاه شهید بهشتی(ره) تهران برگزار شد، به عنوان سخنرانی برتر برگزیده شد.
شایان ذکر است مقاله برگزیده دکتر خرازی نژاد در این کنگره در زمینه سلول‌های بنیادی می‌باشد.

پیام تبریک معاون آموزشی به دکتر خرازی نژاد

دکتر سارا مبارک؛ معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان با پیام زیر کسب این عنوان را به ایشان تبریک گفت:
استاد گرامی، جناب آقای دکتر خرازی نژاد، موفقیت چشمگیر جنابعالی و کسب عنوان مقاله برگزیده در سومین کنگره سلامت مردان در دانشگاه شهید بهشتی(ره) تهران را تبریک عرض نموده و امیدوارم همواره با درخشش در زمینه‌های علمی و تحقیقاتی باعث اعتلای هرچه بیشتر نام دانشکده علوم پزشکی آبادان شوید. توفیقات روزافزون جنابعالی را در تمام عرصه های زندگی از خداوند متعال خواستارم.