شنبه 30 شهريور 1398

Saturday, September 21, 2019

السبت, محرم 22, 1441

اصلی
1398/5/31 پنجشنبه پیام معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان به بهانه فرارسیدن روز پزشک به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر حجت‌اله جانبی قید شده است:« منزلتِ ساعات بيداري شما براي كاستن درد از بيمار جايگاهي بس والا و رفيع هم در دنياي فاني و بي‌شك در جهان باقي خواهد داشت.
پزشکان با دلدادگي به ايثار می‌آموزند تا آلام بشر را به اشتياق و آسودگي جسم و جان برسانند و چه ارزشي بالاتر از هديه‌ي اميد به جامعه‌اي كه سلامتي مولفه‌ي اصلي حركت آن است.
اینجانب ضمن تبريك فرارسیدن یکم شهریورماه، زادروز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک، اين روز خجسته را به تمامی پزشکان ايثارگر و خستگي‌ناپذير سرزمينم به ویژه عزيزانِ والامقامِ شاغل در دانشكده علوم پزشكي آبادان تبريك گفته و سعادت و تندرستي و توفیق استمرار خدمت در این مسير مقدس را برای ایشان از خداوند بزرگ آرزومندم.»