دوشنبه 4 شهريور 1398

الإثنين, ذو الحجة 25, 1440

اصلی
1398/5/20 يكشنبه برگزاری چهارمین کمیته اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان

چهارمین کمیته اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور رئیس این دانشکده برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این جلسه علاوه بر دکتر سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان، دکتر بهشتی، معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر یلالی، معاون بهداشت و جمعی از مدیران این دانشکده حضور داشتند.

در چهارمین کمیته اربعین دانشکده علوم پزشکی آبادان دکتر سلمان‌زاده اظهار داشت: تنگناهای گذشته برای ارائه خدمات بهتر به زائران رفع  و در کمیته‌های شهرستانی نیز مصوبات بهداشت و درمان به صورت جدی پیگیری شود.

در این کمیته در خصوص موضوعاتی همچون تامین داروهای موردنیاز در ایام اربعین از سوی معاونت غذا و دارو، استقرار بیمارستان صحرایی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی قزوین در مرز، راه‌اندازی نرم‌افزار سامانه عملیاتی اتوماسیون اورژانس برای مدیریت بهتر و دسترسی آسان مردم به اورژانس، برنامه‌ریزی تشکیل تیم‌های بهداشتی در قالب تیم‌های نظارتی بهداشتی بر مواکب و تیم‌های کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها و انتشار اخبار اربعین از طریق مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی و با هماهنگی روابط عمومی، تبادل نظر صورت گرفت.