دوشنبه 4 شهريور 1398

Monday, August 26, 2019

الإثنين, ذو الحجة 25, 1440

اصلی
1398/5/19 شنبه مشاور گردشگری سلامت و بین‌المللی‌سازی دانشکده علوم پزشکی آبادان منصوب شد

با ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان مشاور گردشگری سلامت و بین‌المللی‌سازی این دانشکده منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان در متن ابلاغ دکتر شکراله سلمان زاده خطاب به دكتر غلامعباس ديناروند قیده شده است: «همانگونه که استحضار دارید قرارگیری دانشکده علوم پزشکی آبادان در موقعیت جغرافیایی منطقه آزاد اروند و داشتن مرزهای هوایی، زمینی و دریایی با کشور عراق فرصتی استثنایی و متمایز از سایر دانشگاه‌ها در راستای ارتقاء این دانشکده و بین‌المللی شدن آن ایجاد کرده است.

لذا با توجه به توانمندی‌ها و تجارب ارزنده شما بدینوسیله حضرتعالی را به عنوان مشاور اینجانب در امر گردشگری سلامت، بین‌المللی‌سازی دانشکده و توسعه فعالیت‌های فن‌آورانه منصوب می‌نمایم.

مقتضی است تمام توان و تجربه خودرا در تحقق موارد زیر به کار بندید:

- گسترش زیرساخت‌های لازم جهت توسعه گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند.

- تامین زیرساخت و هماهنگی جهت جذب دانشجویان بین‌الملل.

-راه‌اندازی پردیس بین‌المللی علوم پزشکی.

4-راه‌اندازی فن بازار بین‌المللی سلامت.

5-برپایی نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی گردشگری سلامت در منطقه آزاد اروند.

توفیق شما را در انجام ماموریت‌های محوله از خداوند منان خواهانم.