سه‌شنبه 23 مهر 1398

Tuesday, October 15, 2019

الثلاثاء, صفر 16, 1441

1398/4/16 يكشنبه پیام تقدیر رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از فعالان بسیج ملی کنترل فشار خون

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی از فعالان بسیج ملی کنترل فشار خون تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است:« بی‌شک اجرایی شدن بسیج ملی کنترل فشار خون، فرصتی بی‌بدیل برای نمایش همت و ایثار تلاشگران عرصه سلامت در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان بود که تلاش شبانه‌روزی بزرگواران بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واحدهای مختلف و مجموعه‌های برون سازمانیِ درگیر با طرح برای کنترل «قاتل خاموشِ» بیماری‌ها، گواه مبرهن این موضوع است.

اینجانب به نوبه خود از همت بالای همکاران ایثارگر خود در مجموعه دانشکده علوم پزشکی آبادان و سایر نهادهای دخیل در این طرح که منجر به اجرای موفقیت آمیز بسیج ملی کنترل فشارخون و رسیدن به نتیجه مطلوب شد نهایت تشکر  را داشته و این امید را دارم که با عزم و تعصبِ نامیرای این عزیزان شاهد غلبه بر این بیماری و نیل به اهداف کلان تندرستی در ایرانِ اسلامی باشیم.

از درگاه خداوند منان توفیقات روز افزون شما همکاران گرامی را مسئلت می‌نمایم.»