شنبه 29 تير 1398

السبت, ذو القعدة 17, 1440

اصلی
1398/4/12 چهارشنبه برگزاری نشست فصلی گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان

نشست فصلی گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان با بررسی فعالیت‌های این حوزه در 3ماه نخست سال 98 برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این نشست با توجه به سفر اخیر معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان به شیراز و برگزاری جلسه مشترک با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی این شهر در خصوص موضوع استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز و انعقاد تفاهم‌نامه 3جانبه میان دانشگاه‌های علوم پزشکی آبادان، شیراز و بصره در راستای جذب توریست سلامت مباحثی مطرح شد.

همچنین موضوعاتی همچون ایجاد و راه‌اندازی درمانگاه اختصاصی در شهرستان خرمشهر و و پایانه مرزی مستقر در مرز شلمچه به منظور هدایت بیماران عراقی در این نشست بررسی شد.

در ادامه روسای بیمارستان‌های تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان گزارشی را از فعالیت‌های خود در حوزه گردشگری سلامت در 3ماهه نخست امسال ارائه دادند.

در نشست فصلی گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان علاوه بر دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس این دانشکده؛ معاون درمان، روسا و مدیران بیمارستان‌ها، مدیر گردشگری سلامت و جمعی از مدیران عضو کمیته گردشگری سلامت حضور داشتند.