پنجشنبه 6 تير 1398

الخميس, شوال 24, 1440

اصلی
1398/1/26 دوشنبه اجرایی شدن طرح شهروند سالم در هفته سلامت

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان از اجرایی شدن طرح شهروند سالم در هفته سلامت با مشارکت شهرداری و تاکید بر شعار هفته سلامت خبر داد.

دکتر شکراله سلمان‌زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا از آبادان اظهار داشت: هفته سلامت فرصت مناسبی برای تعامل هرچه بیشتر با نهادهای مرتبط با حوزه سلامت است.

وی اضافه کرد: در هفته سلامت امسال پروژه‌های باقیمانده از دهه مبارک فجر به بهره‌برداری می‌رسند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیان اینکه شعار هفته سلامت امسال«مراقبت‌های بهداشتی اولیه راهی برای پوشش همگانی سلامت» تاکید بر مراقبت‌های بهداشتی و پوشش همگانی سلامت دارد، افزود: این مراقبت‌ها در 35سال گذشته بر جمعیت روستایی که 70درصد جمعیت کشور تمرکز داشت.

وی بیان کرد: باید تلاش کنیم تا ضمن توجه به روستاییان در قالب طرح تحول نظام سلامت، در حوزه بهداشت به پوشش همگانی سلامت در بخش شهری نیز توجه کنیم.

دکتر سلمان‌زاده خاطرنشان کرد: اساس پوشش همگانی سلامت افزایش سطح سواد سلامت جامعه و آموزش خودمراقبتی است که برای رسیدن به آن آموزش همگانی می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

در طرح شهروند سالم مواردی همچون آموزش همگانی سلامت و خودمراقبتی در پارک‌ها، اماکن پرتردد و حاشیه شهرها، ایجاد کیوسک سلامت در فضاهای عمومی برای غربالگری سلامت و تردد اتوبوس سلامت در سطح شهرها و نقاط کمتر برخوردار، اجرایی می‌شود.