دوشنبه 2 ارديبهشت 1398

الإثنين, شعبان 17, 1440

اصلی
1398/1/25 يكشنبه برگزاری پنجمین جلسه ستاد بحران دانشکده علوم پزشکی آبادان

پنجمین جلسه ستاد بحران دانشکده علوم پزشکی آبادان دقایقی پیش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در این جلسه که به ریاست سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد، دکتر شکراله سلمان‌زاده اظهار داشت: با توجه به احتمال افزایش شرایط سیلابی لازم است تقسیم نیرو در مناطق به درستی انجام شود و آمادگی لازم برای هر شرایطی وجود داشته باشد.

وی اضافه کرد: تیم‌های دانشکده علوم پزشکی آبادان باید صرفا در حوزه سلامت فعالیت داشته باشند و دخالتی در امور اجرایی اردوگاه‌های سیل‌زدگان نکنند.

دکتر سلمان‌زاده ضمن تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی مخاطرات بهداشتی، درمانی به صورت مکتوب به ارگان‌های متولی در شرایط بحران، افزود: دریافت 2قایق از سپاه در دستور کار قرار گیرد ضمن اینکه 2بالگرد اورژانس هوایی در اهواز مستقر هستند و در صورت نیاز به مناطق نیازمند به کمک اعزام می‌شوند.

وی از اولویت انتقال زنان باردار و کودکان گفت و خاطرنشان کرد: هماهنگی لازم میان سامانه فرماندهی حادثه در دانشکده علوم پزشکی آبادان در حوزه‌های بهداشت، درمان و فوریت‌های پزشکی وجود داشته باشد.

در جلسه یادشده علاوه بر دکتر سلمان‌زاده، معاونان دانشکده علوم پزشکی آبادان، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان تابعه، روسای مراکز بهداشت، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشکده، اعضای کمیته بحران و رئیس سازمان انتقال خون آبادان حضور داشتند.