پنجشنبه 6 تير 1398

Thursday, June 27, 2019

الخميس, شوال 24, 1440

ال
1398/1/21 چهارشنبه نخستین جلسه گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان در سال 98 برگزار شد

نخستین جلسه گردشگری سلامت دانشکده علوم پزشکی آبادان در سال 98 پیش از ظهر امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار وبدا از آبادان، دکتر شکراله سلمان‌زاده، سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان در این جلسه اظهار داشت: با توجه به ورود بدون روادید اتباع عراقی به منطقه، انتظار از حوزه سلامت بالا می‌رود؛ در این بین دایر نمودن کلینیک سرپایی برای بیماران، قبل از ورود به ایران و غربالگری ایشان برای ارجاع به بیمارستان‌های تابعه تاثیرگذار است.

وی اضافه کرد: تاییدیه ورود افراد از نظر سلامت در پایانه مرزی شلمچه قبل از ورود به بخش گذرنامه اجرایی می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به آمادگی کلینیک ویژه اتباع عراقی در خرمشهر برای پذیرش بیماران ، بیان کرد: فراخوان دعوت به همکاری از پزشکان متخصص برای حضور در کلینیک بصره و خرمشهر و همچنین مکاتبه با دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه و بصره و نظام پزشکی شهرستان‌ها انجام می‌شود.

این جلسه با حضور معاون درمان، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر و روسای بیمارستان‌های منطقه و جمعی از مدیران دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد.