دوشنبه 6 خرداد 1398

الإثنين, رمضان 22, 1440

اصلی
1397/12/20 دوشنبه بیمارستان شهید بهشتی قهرمان مسابقات فوتسال شد

آیین اختتامیه مسابقات ورزشی دهه فجر دانشکده علوم پزشکی آبادان با حضور سرپرست این دانشکده برگزار شد.

دکتر شکراله سلمان‌زاده، سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان در آیین اختتامیه مسابقات ورزشی دهه فجر این دانشکده که در سالن ورزشی کوثر این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: بدون تردید ورزش زمینه‌ساز حضور بهتر و موثرتر کارمندان در حوزه‌های بهداشتی، درمانی را برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم فراهم می‌کند.

وی ضمن تبریک به تمامی شرکت‌کنندگان در مسابقات ورزش دانشکده علوم پزشکی آبادان به ویژه تیم‌های بیمارستان شهید بهشتی، شبکه بهداشت و درمان خرمشهر و شبکه بهداشت و درمان شادگان که عناوین اول تا سوم رقابت‌های فوتسال را کسب کردند، افزود: تمام کسانی از بهره‌های عظیم ورزش و تحرک استفاده می‌کنند پیروز هستند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: امیدوار هستم که در آینده این مسابقات به مناسبت‌های مختلف در دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شود.

در فینال مسابقات فوتسال تیم بیمارستان شهید بهشتی 4بر 2خرمشهر الف را شکست داد و در نیمه نهایی نیز شادگان با نتیجه 7بر یک از سد ستاد الف گذشت.

کاپ اخلاق این دوره از بازی‌ها نیز به تیم فوتسال ستاد رسید.

در آیین اختتامیه مسابقات ورزشی دهه فجر دانشکده علوم پزشکی آبادان از مقام‌آوران رشته‌های دارت، تنیس روی میز، شطرنج و شنا نیز تقدیر شد.