دوشنبه 4 شهريور 1398

الإثنين, ذو الحجة 25, 1440

اصلی
1397/11/16 سه‌شنبه پیام تبریک دکتر سلمان‌زاده به وزیر جدید بهداشت

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی انتصاب دکتر نمکی را به عنوان وزیر جدید بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در متن پیام دکتر شکراله سلمان زاده آمده است:« با عرض احترام فراوان؛ انتصاب جنابعالي را به عنوان وزير شایسته‌ی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی رئیس محبوب دولت تدبیر و امید که رأي اعتماد بالای نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي نیز گواهی بر این صلاحیت بود، تبریک فراوان عرض می‌نمایم.

در همین راستا مجموعه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان همچون گذشته همسو و همراه با اهداف کلان نظام سلامت در پی تحقق برنامه‌های توسعه‌محور شما و مجموعه معاونین وزارت متبوع خواهد بود.

ضمن آرزوی بهروزی، سیادت و سلامت حضرتعالی؛ توفیق روزافزون شما را در ارتقاء بخشیدن به اهداف کلان سلامتِ ایران اسلامی از درگاه بارگاه احدیت خواستارم