يكشنبه 5 اسفند 1397

الأحد, جمادى الثانية 19, 1440

اصلی
1397/11/14 يكشنبه افزایش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی آبادان به 1300 نفر

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان از افزایش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی آبادان به 1300 نفر در سالجاری خبر داد.

دکتر سارا مبارک، معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان به بهانه فرارسیدن دهه مبارک فجر با انتشار عملکرد این معاونت اظهار کرد: مصوب کردن گروه‌های آموزشی علوم پایه، بالین، پیراپزشکی، افزایش تعداد دانشجو به یکهزار و 300 نفر و تصویب رشته بهداشت حرفه‌ای از جمله پیشرفت‌های صورت‌گرفته در این معاونت بود.

وی به افزایش تعداد اعضاء هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی آبادان در سالجاری اشاره کرد و گفت:  تدوین سند توسعه آموزش دانشکده، تدوین شیوه‌نامه آموزش مجازی و راه‌اندازی آموزش مجازی نیز شکل اجرایی به خود گرفته است.

معاون آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان اضافه کرد: گرفتن مجوز پذیرش بومی 50درصد پزشکی و پرستاری  و 30درصد  سایر رشته‌ها ، تدوین فرآیند المپیادهای دانشجویی و تجهیز مرکز مهارتهای بالینی نیز محقق شده است.

وی تایید و اخذ گواهینامه 2 ساله اعتباربخشی دانشکده علوم پزشکی آبادان، آموزشی شدن بیمارستان‌های طالقانی، شهید بهشتی، ولی‌عصر (عج)، برگزاری همایش ملی«ورزش و سلامت- تحقیقات دانشجویی» در جنوب غرب کشور، راه‌اندازی کتابخانه و مرکز تحقیقات در بیمارستان‌های آموزشی و پذیرش 15 شرکت دانش بنیان در مرکز رشد  این دانشکده را از دیگر اقدامات صورت گرفته برشمرد.

دکتر مبارک ادامه داد: دایر شدن نمایشگاه بومی زیستی و برپائی محصولات تولیدی، افزایش طرح های فناورانه و اختصاص 25درصد از بودجه پژوهش به آن طرح‌های یادشده، راه‌اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقات و خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های تحقیقات مولکولی- تحقیقات بهداشت محیط و حرفه‌ای نیز در محدوده فعالیت معاونت آموزشی، تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی آبادان انجام شده است.

وی همچنین از  تجهیز آزمایشگاه به دستگاه‌های پیشرفته فلوسیتومتری، PCR، RT Pcr  برای انجام آزمای‌ های تشخیص سرطان، بیماری اتوایمیون و  بیماری واگیر سل. تدوین سند آینده‌نگاری و مرجعیت دانشگاه علوم پزشکی، تربیت نیروهای حد وسط و اخذ مجوز شرکت سطح 3 ارائه‌دهنده خدمات بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار؛ خبر داد.