پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398

الخميس, شعبان 20, 1440

اصلی
1397/11/10 چهارشنبه سرپرست جدید بیمارستان شهید بهشتی آبادان معرفی شد

با ابلاغ دکتر شکراله سلمان‌زاده، دکتر هوشان شریعتی قادی کلائی به عنوان سرپرست جدید بیمارستان شهید بهشتی آبادان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در متن ابلاغ دکتر سلمان‌زاده خطاب به سرپرست جدید بیمارستان شهید بهشتی آبادان آمده است: «احتراماً با توجه به مراتب تعهد درآید و توانایی جنابعالی به موجب این ابلاغ شما را به عنوان سرپرست بیمارستان شهیدبهشتی منصوب می‌نمایم.

امید است با استعانت از خداوند سبحان و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج)  و بر اساس اهداف، سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت متبوع و این دانشکده در جهت ارتقاء سطح بهداشت و درمان جامعه و خدمت به امت شهیدپرور و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی با تمام توان فعالیت نمایید. توفیق حضرتعالی را از درگاه ایزد منان خواستارم.»

پیش از این دکتر سید نادر نقیبی به عنوان رئیس بیمارستان شهید بهشتی آبادان فعالیت می‌کرد.