يكشنبه 5 اسفند 1397

الأحد, جمادى الثانية 19, 1440

اصلی
1397/11/9 سه‌شنبه حضور اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی آبادان در روستای خضر نبی

اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب در روستای خضر نبی دایر شده و  خدمات رایگان ارائه می‌دهد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، این اردوی جهادی از ساعت 9 صبح روز شنبه، سیزدهم بهمن ماه در مرکز جامع خدمات سلامت روستایی خضر نبی دایر می‌شود.

پزشکان عمومی و  متخصصان رشته‌های داخلی، اطفال، زنان و زایمان، داروساز،  دندانپزشک و همینطور کارشناسان مامایی، تغذیه، بهداشت روان در این اردو حاضر هستند و به صورت رایگان به معاینه بیماران می‌پردازند.

انجام فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و عمرانی از دیگر اقدامات در نظر گرفته شده برای این اردوی جهادی هستند.

این اردو که همزمان با سراسر کشور اجرایی می‌شود، به همت معاونت‌های درمان، بهداشت، غذا و دارو و دانشجویی، فرهنگی و بسیج جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی آبادان محقق می‌شود.

دانشکده علوم پزشکی آبادان در اجرای برنامه‌های اردوی جهادی یکی از 5دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است.