پنجشنبه 6 تير 1398

Thursday, June 27, 2019

الخميس, شوال 24, 1440

اصلی
1397/10/18 سه‌شنبه رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی آبادان منصوب شد

با ابلاغ رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی این دانشکده منصوب شد.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان در ابلاغ دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان خطاب به هوشنگ محمدیان، رئیس جدید دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی این دانشکده آمده است: باعنایت به سوابق و تجارب ارزشمندتان در حوزه مشارکت‌های اجتماعی، سازمان‌های مردم‌نهاد و خیریه‌های حوزه سلامت، به موجب این ابلاغ جنابعالی را با حفظ سمت به عنوان رئیس دبیرخانه مشارکت‌های اجتماعی دانشکده منصوب می‌نمایم. امید است با استعانت از خدای متعال و با توجه به اهمیت حوزه امور اجتماعی، نسبت به اجرای دقیق مأموریت‌های محوله در قالب حوزه‌های مرتبط به شرح ذیل اقدام نمایید:

هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و برنامه‌ریزی، اجرا و پیگیری مصوبات جلسات شورای سلامت و امنیت غذایی منطقه.

تشکیل بانک اطلاعاتی سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه سلامت، با هدف توانمندسازی، افزایش کمی و ارتقاء کیفی خدمات سمن‌ها

تشکیل بانک اطلاعاتی خیرین و خیریه‌های حوزه سلامت با هدف ترغیب فرهنگ نیکوکاری و افزایش کمی و ارتقای کیفی خدمات خیریه‌ها.

بررسی مؤلفه‌های اجتماعی مؤثر برسلامت (SDH) منطقه و اجرای مداخلات لازم جهت ارتقاء شاخص‌های مرتبط.

شناسایی آسیب‌های اجتماعی سلامت در منطقه، هماهنگی با کارگروه‌های استانی و منطقه‌ای مرتبط با آسیب‌های اجتماعی حوزه سلامت.