سه‌شنبه 28 اسفند 1397

Tuesday, March 19, 2019

الثلاثاء, رجب 12, 1440

اصلی
1397/10/18 سه‌شنبه موفقیت هسته آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان در آزمون آمادگی برای زایمان

هسته آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان آزمون تئوری و مهارت بالینی (OSCE) کلاس‌های آمادگی برای زایمان را با موفقیت پشت سر گذاشت.

دکتر غلامعباس ناصری‌پور، قائم مقام معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان ضمن اعلام این خبر افزود: شرکت‌کنندگان در این آزمون که توسط هسته آموزشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بعنوان سرگروه برگزار شد، اعضای هیئت علمی، کارشناسان سلامت مادران ستاد معاونت بهداشت و درمان، مربیان منتخب کلاس آمادگی برای زایمان در بخش بهداشت و درمان دانشکده حضور داشتند.

با کسب امتیاز حد نصاب، ابلاغ هسته آموزشی دانشکده علوم پزشکی آبادان صادر شد و این دانشکده مجاز می‌شود تا بصورت مستقل نسبت به برگزاری کارگاه‌های آموزشی آمادگی برای زایمان برای تربیت مربیان کلاس‌های یادشده اقدام نماید.