پنجشنبه 6 تير 1398

الخميس, شوال 24, 1440

اصلی
1397/10/17 دوشنبه معدوم‌سازی شکر غیر قابل مصرف به ارزش بیش از ۵ میلیارد ریال

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان از معدوم‌سازی شکر غیر قابل مصرف به وزن بیش ۱۷۰ تن و به ارزش ریالی بیش از ۵ میلیارد ریال در شهرستان شادگان خبر داد.

دکتر هدا مجیری در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: نظر به درخواست گمرک شادگان در خصوص نمونه‌برداری از کالای شکر، کارشناسان این معاونت در اسرع وقت نسبت به نمونه‌برداری اقدام کردند که  براساس نتایج آزمایشگاهی جوابیه غیر قابل مصرف انسانی حاصل شد.

وی اضافه کرد: باتوجه به اهمیت موضوع و سلامت مصرف‌کننده موضوع توسط کارشناس نظارت بر مواد غذایی و امور حقوقی بررسی شد و بعلت مضر بودن برای سلامت مصرف‌کننده در گمرک شادگان توقیف شد که پس از انجام مراحل قانونی و قضایی در حضور دادستان شادگان منهدم شد.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: با توجه به اینکه رسالت این معاونت صیانت از واردات محصولات سلامت‌محور است و بنا بر دستورالعمل واردات هرگونه محصول سلامت‌محور می‌بایست به معاونت غذا و دارو برای اخذ مجوزهای بهداشتی لازم و قابلیت مصرف انسانی آن استعلام نماید که عدم رعایت موارد فوق موجب به خطر انداختن امنیت غذایی می‌شود و می‌تواند عوارض و صدمات جبران‌ناپذیری به مصرف‌کننده وارد کند، بنابراین لازم است.

وی خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را برای پیگیری و برخورد قانونی از طریق شماره تماس 06153329017 به واحد رسیدگی به شکایات معاونت غذا و دارو آبادان اطلاع دهند.