جمعه 23 آذر 1397

Friday, December 14, 2018

الجمعة, ربيع الثاني 07, 1440

1397/9/14 چهارشنبه ۴۱ پزشک متخصص جدید به دانشکده علوم پزشکی آبادان اضافه شدند

آیین معارفه ۴۱ پزشک متخصص جدید دانشکده علوم پزشکی آبادان دقایقی پیش در هتل کاروانسرای این شهرستان برگزار شد.
دکتر شکراله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در حاشیه برگزاری آیین معارفه پزشکان متخصص جدید این دانشکده در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: ۱۲ متخصص در شادگان، ۱۲ پزشک در آبادان و ۱۷پزشک متخصص نیز در خرمشهر مشغول به خدمات‌رسانی می‌شوند تا کیفیت ارائه خدمات به بیماران در منطقه بیش از پیش شود

وی اضافه کرد: پزشکان متخصص جدید در رشته‌های ارتوپدی، آسیب‌شناسی، نورولوژی، داخلی، عفونی، قلب و عروق، بیهوشی، پوست، جراحی عمومی، اورولوژی، چشم، رادیولوژی، روانپزشکی، زنان و زایمان، طب اورژانس، کودکان، و گوش و حلق و بینی هستند.
وی با بیان اینکه در ماه‌های آینده 5پزشک فوق تخصص نیز به دانشکده علوم پزشکی آبادان اضافه خواهند شد افزود: پزشکان فوق تخصص یادشده در رشته‌هایی همچون غدد، بیماری‌های داخلی کلیه، خون و سرطان و ریه کودکان هستند

دکتر سلمان‌زاده بیان کرد: پزشکان متخصص جدید می‌توانند به عنوان هیئت علمی نیز فعالیت خود را در دانشکده علوم پزشکی آبادان دنبال کنند تا در حوزه آموزش نیز کمک‌رسان مجموعه باشند.

وی با اشاره به اینکه با اضافه شدن پزشکان جدید و گسترش مراکز درمانی و بیمارستانی شاهد ارتقاء بیشتر کیفیت خدمات به بیماران خواهیم بود گفت: فکر می‌کنم بیمارستان جدید آیت‌الله طالقانی آبادان اواسط سال آینده به بهره‌برداری برسد، ضمن اینکه ساخت 2پروژه بزرگ نیز در خرمشهر پیگیری خواهند شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: بیمارستان فوق تخصصی جراحی قلب خرمشهر هم اکنون در حال سخت است و امیدواریم که نیمه اول سال آینده به بهره‌برداری برسد، همچنین بیمارستان شهید موسوی این شهرستان نیز تا یک یا 2ماه آینده فعالیت ساخت خود را دنبال می‌کند و فکر می‌کنم بهره‌برداری از آن در سال ۹۹ محقق شود.