جمعه 23 آذر 1397

Friday, December 14, 2018

الجمعة, ربيع الثاني 07, 1440

1397/9/13 سه‌شنبه نشست مشترک دانشکده علوم پزشکی آبادان با بیمه سلامت برگزار شد

نشست مشترک بیمه سلامت کشور و دانشکده علوم پزشکی آبادان به میزبانی این دانشکده برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، این نشست با حضور دکتر شکرالله سلمان‌زاده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان و دکتر میرزایی مدیرکل خدمات بیمه سلامت عمومی کشور  و همچنین دکتر خسروی مدیر کل بیمه سلامت استان خوزستان برگزار شد.

در این نشست در خصوص راهکارهای تعامل بیشتر در زمینه انجام پایش‌های مشترک بیمه سلامت و دانشکده علوم پزشکی آبادان در جهت ارتقاء کیفیت ارائه خدمات روستاییان و کاهش کسورات بیمه‌ای تبادل‌نظر صورت گرفت.

پیش از برگزاری نشست تیم بازرسی بیمه سلامت کشور از مراکز روستایی شادگان و آبادان بازدید و از نحوه ارائه خدمات در این مراکز ابراز رضایت کردند؛ در این بازدید دکتر آرمین خالق‌جو، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان و جمعی از مدیران این مجموعه نیز حضور داشتند.