جمعه 23 آذر 1397

Friday, December 14, 2018

الجمعة, ربيع الثاني 07, 1440

1397/9/12 دوشنبه برپایی چادر هفته اطلاع‌رسانی اچ‌آی‌وی/ایدز

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت از برپایی چادر هفته اطلاع رسانی اچ آی وی/ایدزبا شعار برای آگاهی از سلامتی خود، من هم آزمایش اچ آی وی می‌دهم خبر داد.

دکتر مهرداد پاریان زیتونی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت صبح امروز در گفتگو با خبر نگار وب دا اظهار داشت: باتوجه به اینکه اهمیت آموزش و اطلاع رساني در زمينه اچ‌آی‌وی و ايدز يكي از استراتژي‌هاي برنامه كشوري پيشگيري از این بیماری  در كشور است، با اين وجود تعيين يك مقطع زماني خاص در سال براي برجسته سازي موضوع و حساس كردن سیاستگزاران، مسئولان و آحاد افراد جامعه به موضوع اچ‌آی‌وی و ايدز و همراه کردن آنان برای پیشگیری از بیماری بسيار ضروري است.، به همین منظور گروه پیشگیری و مبازره با بیماریهای این معاونت اقدام به برپایی چادر اطلاع رسانی ایدز در محل خیابان امام خمینی(ره) شهرستان آبادان نمود.

وی افزود: در این کمپین توزیع بروشورو پمفلت  ونیز تست تشخیص سریع اچ آی وی انجام شد.

دکتر پاریان زیتونی  ادامه داد: آموزش و اطلاع‌رساني در زمينه اچ‌آی‌وی و ايدز يكي از استراتژي‌هاي برنامه كشوري پيشگيري از اچ‌آی‌وی/ ايدز در كشور است.

وی گفت: با اين وجود تعيين يك مقطع زماني خاص در سال براي برجسته‌سازي موضوع و حساس كردن مسئولان و آحاد افراد جامعه به موضوع اچ‌آی‌وی و ايدز و همراه کردن آنان برای پیشگیری از ایدز بسيار ضروري است.

این مقام مسئول دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: در ايران اين مقطع زماني خاص همزمان با ساير كشورهاي جهان در نظر گرفته شده است و به عنوان روز جهاني ايدز در تقويم رسمي كشور گنجانده شده است.

وی اضافه کرد: نظر به اينكه موضوع ايدز صرفاً يك موضوع بهداشتي نبوده و داراي ابعاد اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي، امنيتي و غيره نيز است، به منظور اطلاع‌رساني مناسب در اين خصوص، هفته اطلاع رسانی ایدز  از  14 8  آذر مدنظر قرار گرفته است.

پاریان زیتونی عنوان کرد: نوآوری و ابتکار دانشگاه‌ها در جهت نیل به اهداف تعیین شده مؤثر و مهم خواهد بود.

وی با اشاره به اهداف هفته اطلاع‌رسانی اچ‌آی‌وی/ ایدز گفت: اطلاع‌رساني مناسب در خصوص بیماری و اهميت پيشگيري از آن، جلب حمايت مسئولان و سازمان‌ها از برنامه‌هاي اطلاع‌رسانی و کنترل اچ‌آی‌وی و افزايش همكاري‌هاي بين‌‍بخشي، معرفي اقدامات، دستاوردها و چالش‌هاي موجود، جلب مشاركت انجمن‌هاي غير دولتي و عموم مردم در برنامه‌هاي پيشگيري، كنترل  برجسته‌سازي شعار روز جهاني ايدز و نهادينه كردن آن؛ این اهداف را تشکیل می‌دهند.

روزشمار هفته اطلاع‌رسانی اچ‌آی‌‍وی/ ایدز به شرح زیر تعیین شده است.

پنج شنبه 8 آذر: پیشگیری از اچ آی وی در زنان، مادران و کودکان

جمعه 9 آذر: خبرنگاران، ورزشکاران و هنرمندان

شنبه 10 آذر: سیاستگزاران و مسئولین

یکشنبه 11 آذر: دانشجويان و جوانان