جمعه 23 آذر 1397

Friday, December 14, 2018

الجمعة, ربيع الثاني 07, 1440

1397/8/28 دوشنبه واگذاری آزمایشگاه کنترل کیفی موادغذایی، آرایشی و بهداشتی به معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان از واگذاری آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی منطقه آزاد اروند به این معاونت خبر داد.

دکتر هدی مجیری دقایقی پیش در گفتگو با خبرنگار وبدا در آبادان اظهار داشت: اهداف از ایجاد این آزمایشگاه تامین و افزایش سلامت عمومی اهالی منطقه، انجام آزمونهای مختلف برای تایید سلامت محصولات، ارتقاء سطح رضایتمندی و کیفیت زندگی در منطقه و کاهش میزان تخلفات در حوزه مواد غذایی دارویی و بهداشتی هستند.

وی بسط و استقرار سیستم کیفیت در کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی منطقه را از وظایف این مجموعه عنوان کرد.

معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: در این آزمایشگاه فرآورده‌های واحدهای تولیدی محصولات در سطح عرضه، واردات و صادرات مورد آزمون قرار می‌گیرند.

وی اضافه کرد: این فعالیت‌ها به طریقی انجام می‌شود که الزام‌های سازمان غذا و دارو و استاندارد برآورده شود.

دکتر مجیری خاطرنشان کرد: بخش‌های پذیرش نمونه، آزمایشگاه میکروبیولوژی، آزمایشگاه مواد غذایی و آشامیدنی، آزمایشگاه آرایشی و بهداشتی و آزمایشگاه فلزات سنگین بخش‌های تخصصی این مجموعه را تشکیل می‌دهند.

وی آزمایشگاه‌های سم‌شناسی و واحد کنترل کیفیت را از دیگر بخش‌های این آزمایشگاه برشمرد.