پنجشنبه 24 آبان 1397

Thursday, November 15, 2018

الخميس, ربيع الأول 07, 1440

1397/8/13 يكشنبه 4100نفر در دانشکده علوم پزشکی آبادان مشغول به خدمات‌رسانی هستند
دکتر شکراله سلمانزاده ظهر امروز با حضور در برنامه زنده تلویزیونی «همین امروز» در شبکه سراسری سلامت، با اشاره به اینکه در حال حاضر 4هزار و 169 هزار نفر در محدوده دانشکده علوم پزشکی آبادان در حال خدمات‌رسانی هستند، بیان کرد: این افراد در 5بیمارستان، 30مرکز بهداشتی شهری، 18 مرکز روستایی،12 پایگاه بهداشت و سلامت و واحدهای ستادی مشغول هستند.
وی اضافه کرد: دانشکده علوم پزشکی آبادان بیش از 607 هزار نفر را تحت پوشش دارد که از این جمعیت یک سوم آن روستایی هستند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از تغییر سیمای جمعیتی و سیمای بیماری‌ها در کشور در سال‌های اخیر گفت و افزود: در حال حاضر بیش از 80 درصد بیمار‌ ها را بیماری‌های غیر واگیر تشکیل می‌دهند و به همین خاطر تمرکز برای مبارزه با این بیماری‌ها بیشتر شده است.
وی بیان کرد: بعد از اجرایی شدن طرح تحول سلامت بسیاری از مراکز بهداشتی تعمیر و نوسازی شدند و روند پرداخت هزینه ها که پیش از اجرای طرح 60درصد آن از جیب مردم بود تغییر و به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرد.
دکتر سلمان‌زاده با بیان اینکه دانشکده علوم پزشکی آبادان در طرح تحول نظام سلامت عملکرد خوبی داشته است، اضافه کرد: در حوزه درمان بسیاری از بخش‌های فرسوده بازسازی و بخش‌های جدید نیز افتتاح شدند.
وی همچنین از خرید تجهیزات جدید برای بیمارستان ها و خانه‌های بهداشت خبر داد و گفت: بعد از اجرایی شدن این طرح تیم‌های سلامت ناقص دانشکده علوم پزشکی آبادان کامل شدند، واحدهای دندانپزشکی در مناطق روستایی مستقر شدند و نمونه‌گیری آزمایشگاهی در خود روستا انجام می‌شود تا اهالی این مناطق نیازی به سفر به شهر به برای انجام آزمایش نداشته باشند.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: در حال حاضر در حوزه بهداشت خدمات به شکل فعال انجام می‌شود به عنوان مثال اگر فردی بعد از 3تماس برای پیگیری وضعیت خود مراجعه نکرد نیروهای ما به سراغ وی رفته و شرایطش را بررسی می‌کنند.
تشکیل 97درصدی پرونده الکترونیک سلامت
وی از تشکیل 97درصدی پرونده الکترونیک سلامت برای افراد تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی آبادان خبر داد و گفت: از این مقدار 90 درصد افراد حداقل یک بار از ما خدمات گرفته‌اند.
دکتر سلمان‌زاده ادامه داد: پروژه های عمرانی دانشکده علوم پزشکی آبادان با مجموع30 سال گذشته قابل مقایسه نیست و رشد بسیار خوبی داشته است.
وی از الزام ترویج فرهنگ خودمراقبتی گفت و خاطرنشان کرد: ارتقای سواد سلامت برای ترویج خودمراقبتی بسیار حائز اهمیت است و به دنبال آن هستیم تا مردم به سمت سبک زندگی سالم حرکت کنند که در این سبک از زندگی؛ تحرک بدنی، تغدیه سالم و کنار گذاشتن سیگار و الکل بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان از فعالیت سامانه فوریت های بهداشتی(190) گفت و تصریح کرد: مردم در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی با تماس با سامانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن پیگیری بازرسان بهداشت را شاهد خواهند بود، ضمن اینکه کارشناسان بهداشتی به تجهیزات کنترل سیار مجهز هستند و در محل، میزان آلودگی مواد غذایی را بررسی می‌کنند.
وی از ظرفیت خوب هم مرزی دانشکده علوم پزشکی آبادان با کشور عراق به عنوان یک فرصت یاد کرد و افزود: به دنبال راه اندازی دهکده گردشگری سلامت در منطقه هستیم که در این دهکده خدمات درمانگاهی و پاراکلینیکی به شهروندن منطقه و گردشگران ارائه خواهد شد.
خانه | بازگشت |
Guest (aumsguest)