پنجشنبه 26 مهر 1397

Thursday, October 18, 2018

الخميس, صفر 09, 1440

1397/7/16 دوشنبه انهدام بیش از 13000کیلوگرم موادغذایی در6ماهه اول سالجاری
جعفرربیحاوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: بیش از 13هزار کیلوگرم موادغذایی غیرقابل مصرف انسانی در 6 ماهه اول سال 97 کشف،ضبط وپس از انجام مراحل اداری واخذ مجوزهای قانونی از دسترس مصرف خارج ومنهدم شد.
وی افزود: با توجه به اقدامات مثبت انجام‌شده درحوزه این دانشکده و تجهیز تمام بازرسان به دستگاه‌های پرتابل کنترل موادغذایی و نمونه‌برداری‌ها از انواع موادغذایی عرضه‌شده در سطح واحدهای صنفی شهرستان‌های تابعه در6 ماهه اول سالجاری به صورت دقیق 13هزار و 654 کیلوگرم انواع موادغذایی غیرمجاز از قبیل شربت ویمتو، نوشیدنی موگوموگو، سس گلوریا، مربا، لبنیات و... کشف و ضبط شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده آبادان تعداد بازرسی‌های انجام‌شده در این بازه زمانی از مراکز تهیه و توزیع و فروش موادغذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط را بیش از 19هزار مورد اعلام کرد و گفت: از این تعداد بازرسی‌ها بیش از 4هزار مورد مربوط به طرح تشدید که در ایام تعطیل و ساعات غیراداری اجرا شده؛ بوده است.
ربیحاوی خاطرنشان کرد: همشهریان عزیز می‌توانند گزارشات تخلفات بهداشتی در مناطق شهری و روستایی را ازطریق سامانه تلفنی 190 برای بررسی و پیگیری توسط کارشناسان بهداشتی، اعلام نمایند.
خانه | بازگشت |
Guest (aumsguest)