دوشنبه 1 مرداد 1397

Monday, July 23, 2018

الإثنين, ذو القعدة 10, 1439

1397/1/22 چهارشنبه پیوند طب سنتی و مدرن در جنوب غرب خوزستان
به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و تحقیقاتی فی‌مابین دانشکده علوم پزشکی آبادان و سلامتکده طب آیات اروند با حضور دکتر علیرضا آموزنده، رئیس دانشکده یادشده به امضا رسید.
دکتر علیرضا آموزنده، رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان در حاشیه انعقاد این تفاهم‌نامه در گفت‌وگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: این مرکز در واقع سومین مرکز علمی در این حوزه در کشور است.
وی در همین خصوص اضافه کرد: باید مردم این مرکز را بشناسند و به آن اعتماد کنند و ایمان داشته باشند که در این سلامتکده کار علمی انجام خواهد شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به این موضوع که در سلامتکده طب آیات اروند بخش خصوصی درگیر شده است، افزود: درعین حال در این مجموعه خدمات مطلوب با تعرفه دولتی و مناسب ارائه می‌شود.
وی اضافه کرد: نیاز مردم در سلامتکده طب آیات اروند به صورت علمی و استاندارد مرتفع می‌شود و امیدوار هستیم که سایر مسئولان نیز برای رشد این مرکز نهایت همکاری را داشته باشند.
دکتر آموزنده در پایان از همکاری متخصصین طب دانشکده علوم پزشکی آبادان با سلامتکده طب آیات اروند خبر داد.
خانه | بازگشت |
Guest (aumsguest)