پنجشنبه 26 مهر 1397

Thursday, October 18, 2018

الخميس, صفر 09, 1440

1397/1/22 چهارشنبه عزم مسئولان برای حفظ سلامتی شهروندان از طریق کنترل واردات محصولات غذایی
به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، با توجه به اهمیت واردات محصولات سلامت محور و ایمنی مواد غذایی در حفظ سلامتی مصرف‌کنندگان و شهروندان جلسه‌ای در دفتر امام جمعه شهر چوئبده با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حمید سیلاوی، دکتر هدا مجیری معاون غذا و دارو و مهندس سیدجابر پورشعیب رئیس اداره نظارت بر مواد غذای آرایشی و بهداشتی دانشکده علوم پزشکی آبادان برگزار شد.
در این جلسه حاضرین پیرامون واردات مواد غذایی و چگونگی تشخیص ایمنی محصول ورودی و ترخیص آن و همچنین جلوگیری از ورود محصولات غذایی ناسالم و غیر ایمن گفتگو کردند.
همچنین در خصوص ممنوعیت واردات چهار محصول شربت ویمتو، نوشیدنی موگو موگو، سس فلفل گلوریا ساخت عربستان و روغن زیتون پومیس به دلیل احتمال ایجاد مخاطره برای سلامت اقشار جامعه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مهندس پورشعیب در این جلسه اظهار کرد: از آنجایی که یکی از وظایف اصلی این مدیریت نظارت بر محصولات سلامت محور وارداتی است و هر گونه محصول غذایی آرایشی و بهداشتی اگر بخواهد وارد کشور بشود باید از طرف گمرکات استعلام بشود که پس از نمونه‌برداری و ارسال به آزماشگاه و پس از اطمینان از سلامت محصول به گمرک قابلیت مصرف آن اعلام و پس از آن گمرک میتواند اقدام به ترخیص آن کالا کند که جهت تسهیل و تسریع این مهم در تمام گمرکات کارشناس مستقر کردیم.
وی افزود: علیرغم این همکاری این رویه توسط گمرکات رعایت نشده و خیلی از محصولات بدون استعلام و و نظارت بهداشتی در ساعاتی از شبانه‌روز از گمرک خارج شده که ممکن است سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید کند لذا لازم است در این برهه از زمان که ممکن است از طریق بیو تروریسم مورد حمله قرار بگیریم بیش از پیش واردات محصولات سلامت‌محور خصوصا در مجاری قانونی مثل گمرکات مورد نظارت دقیق قرار گیرد.
در ادامه دکتر هدا مجیری بیان کرد: یکی از مسئولیت‌های معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان نظارت بر تولید و واردات محصولات غذایی و دارویی است در این راستا در اداره نظارت بر غذا فعالیت‌ها و تلاش‌های زیادی چه ازلحاظ فرهنگ‌سازی و آموزش به مردم و اصناف مختلف در خصوص لزوم استفاده از محصولات وارداتی که با نظارت معاونت غذا و دارو آبادان انجا شده است.
 وی گفت: اگرچه محصولات تجاری که وارد  و تائید می‌شوند دارای برچسب اصالت و برای مردم قابل‌شناسایی هستند ولی تاکنون این موضوع برای محصولات ملوانی تعریف‌نشده لذا انتظار است که توسط ادارات مرتبط، گمرک، سامانه و برچسبی تعریف گردد تا برای مصرف‌کننده کالای اصل از غیر اصل متمایز باشد.
وی ضمن تقدیر از توجه ویژه امام‌جمعه شهر چوئبده گفت: ایشان در بسیاری از خطبه‌های نماز جمعه همواره  در راستای ضرورت پرداختن هرچه بیشتر به مقوله سلامت جامعه، مساعدت مسئولین برای حل مشکلات و نارسایی‌های موجود و همچنین ارائه راهکارهای مربوط به ارائه خدمات مطلوب‌تر به مردم؛ نکات ارزنده‌ای را به بنده و همکارانم یادآورمی شوند که نهایت تقدیر و تشکر خود را اعلام می‌دارم.
حجت‌الاسلام ‌والمسلمین سیلاوی نیز عنوان کرد: این‌جانب حمایت خود را از معاونت غذا و دارو آبادان که یک مسئولیت خطیر و حساس هست اعلام می‌دارم و خواستار حمایت‌ها و همکاری ادارات مرتبط با این معاونت هستم.
وی افزود: امیدوارم آن مجموعه‌ی پرتلاش، مدیران و کارشناسان موفقش در سایه‌ی توجهات و عنایات حضرت ولیعصر(عج) در روند پرشتاب و انقلابی که در امر خدمات‌رسانی به مردم شریف در پیش‌گرفته است، همواره موفق و سربلند باشند.
امام جمعه چویبده عنوان کرد: لازم می‌دانم از زحمات و تلاش‌های معاونت غذا و دارو در خصوص تأمین سلامت جامعه و مصرف‌کننده با نظارت مؤثر و مستمر بر مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی ( کالاهای سلامت‌محور ) تشکر نمایم.

خانه | بازگشت |
Guest (aumsguest)