جمعه 23 آذر 1397

Friday, December 14, 2018

الجمعة, ربيع الثاني 07, 1440

1396/12/19 شنبه مجمع سلامت جنوب غرب خوزستان به دنبال مردمی کردن این حوزه است.
دکتر علیرضا آموزنده، در حاشیه برگزاری نخستین مجمع سلامت جنوب غرب خوزستان ضمن خوشامد به دکتر ملک افضلی، پیشکسوت حوزه سلامت، دکتر اخوان نماینده معاون اجتماعی وزارت بهداشت و سایر حضار، اظهار داشت: شعار «سلامت برای همه و همه برای سلامت» شعار بسیار عمیقی است و باید به آن توجه ویژه داشت.
وی اضافه کرد: سلامت در معنی صرفا جسم را در خود جای نداده است و روح و روان را نیز در برخواهد گرفت.رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: چیزی حدود یک چهارم حفظ سلامت جامعه برعهده وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها است و برای مابقی، تمامی دستگاه‌های مرتبط باید دخیل باشند.وی خاطرنشان کرد: نیتی که مجمع سلامت جنوب غرب خوزستان دنبال می‌کند، مردمی کردن و مشارکت تمام دولت و مردم در بحث سلامت است.
گفتنی است نخستین مجمع سلامت جنوب غرب خوزستان دقایقی پیش در هتل کاروانسرای آبادان با حضور دکتر ملک افضلی پیشکسوت حوزه سلامت، دکتر اخوان نماینده معاون اجتماعی وزارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مشاور استاندار و مسئول سازمان‌های مردم‌نهاد خوزستان، جمعی از فرمانداران، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و روسای ادارات مرتبط با حوزه سلامت، معاونین دانشکده علوم پزشکی، اساتید و اعضای هیات علمی، مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان و روسای بیمارستان‌ها و مراکز بهداشت شهرستانهای تابعه دانشکده علوم پزشکی آبادان؛ برگزار شد.