معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان از خرید تجهیزات پزشکی جدید برای این مجموعه خبر داد.

دکتر حجت‌اله جانبی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: پیرو پیگیری‌های رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان 2دستگاه امحا زباله بیمارستانی به روش اتوکلاو و 2دستگاه اکسیژن‌ساز پزشکی خریداری شد.

وی با اشاره به اینکه خرید این دستگاه‌ها بیش از 53میلیارد ریال هزینه داشته است، افزود: دستگاه‌های یادشده در بیمارستان‌های شهید بهشتی آبادان و شهید معرفی‌زاده شادگان تعبیه می‌شوند.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: تجهیزات مذکور از طریق شرکت مدیریت سرمایه بیمه سلامت ایرانیان خریداری شده است و پروسه نصب و راه‌اندازی آنها تحت نظارت اداره تجهیزات پزشکی این معاونت در حال انجام است.

تعداد بازديد کنندگان سايت: 103483495 تعداد بازديد زيرپورتال: 1001749 اين زيرپورتال امروز: 3954 سایت در امروز: 148618 اين صفحه امروز: 14