كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
منوی فوتر
نظر خواهي
ورود
1398/6/26 سه‌شنبهمعاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان:
تعداد دانشجویان دانشکده علوم پزشکی آبادان به 1700نفر رسید
معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: با توجه به قبولی‌های کنکور امسال تعداد دانشجویان دانشکده علوم پزشکی آبادان به 1700نفر رسید.

دکتر سارا مبارک صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اظهار داشت: در مجموعه 397 دانشجوی جدید در کنکور امسال برای ادامه تحصیل در دانشکده علوم پزشکی آبادان پذیرفته شدند.

وی اضافه کرد: پزشکی ۵۵ نفر، پرستاری (دونیمسال) ۹۳ نفر، فناوری اطلاعات ۲۲ نفر، علوم آزمایشگاهی ۲۹ نفر، هوشبری ۳۶ دانشجو، 22 نفر در رشته کتابداری، فوریت پزشکی ۲۶ نفر، 30دانشجوی اتاق عمل، بهداشت حرفه‌ای ۲۳ نفر، 23 دانشجوی جدید در رشته بهداشت عمومی و 29 دانشجوی بهداشت محیط این تعداد را تشکیل می‌دهند که در این بین در رشته بهداشت حرفه‌ای برای اولین بار به صورت سالیانه دانشجو می‌پذیریم.

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به اینکه زمان ثبت‌نام غیرحضوری این دانشجویان از 27 تا 30 شهریور انجام می‌شود بیان کرد: یکشنبه ۳۱ شهریور در رشته پزشکی، دوشنبه یکم مهر در رشته‌های بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت محیط؛ سه‌شنبه ۲ مهر رشته‌ی پرستاری، چهارشنبه ۳ مهر در رشته هوشبری، کتابداری و فناوری اطلاعات سلامت و  6مهر در رشته‌های علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی ثبت‌نامِ حضوری انجام می‌شود.