كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
ورود
1398/6/26 سه‌شنبه
پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان به مناسبت روز فوریت‌های پزشکی
رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان با انتشار پیامی فرا رسیدن روز فوریت‌های پزشکی را تبریک گفت.

به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، در متن پیام دکتر شکراله سلمان‌زاده آمده است: «موهبتِ خدمات‌رسانی به دردمندان و نجات جان ایشان فرصتی بزرگ است که ایزد منان به بندگان مخلص و ایثارگر خود اهدا نموده است و تلاشگران عرصه فوریت‌های پزشکی و اورژانس به عنوان پیش‌قدمان عرصه درمان از این موهبت بی‌نصیب نیستند.

همت خالصانه و از جان‌گذشتی عزیزان و بزرگواران شاغل در فوریت‌های پزشکی نسبت به هم‌نوع که توام با تخصص و دانش بوده، اجری بی‌پایان داشته که همواره مورد تقدیر است.

اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن بیست و ششمین روز از شهریورماه، روز ملی فوریت‌های پزشکی از خداوند متعال برای این مهربانان حوزه سلامت آرزوی توفیق و بهروزی مسئلت دارم.»