جشنواره صبحانه سالم در مرکز بهداشتی و درمانی شماره 2 شهری شادگان برگزار گردید. جشنواره صبحانه سالم در مرکز بهداشتی و درمانی شماره 2 شهری شادگان برگزار گردید.

بنا به گزارش مسئول روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان(کاظم زارعی) :

بمناسبت هفته سلامت و اهمیت تغذیه سالم، پرسنل زحمتکش مرکز بهداشتی و درمانی شماره 2 شهری شهرستان شادگان با برگزاری جشنواره صبحانه سالم این روز را گرامی داشتند.این برنامه با حضور مهندس هوشنگ محمدیان رییس مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. ایشان در ابتدا ضمن تبریک عید مبعث رسول اللهحضرت محمد مصطفی ص ؛از حضور پرسنل که در روز تعطیل رسمی (سه شنبه) در محل کار خودجهت برگزاری این برنامه حضور داشتند تشکر و قدردانی نمودند.
مهندس محمدیان در ادامه بیانات خود از اهمیت و جایگاه غذای سالم مخصوصا صبحانه سالم در سلامتی انسان و جامعه مطالب مفیدی بیان نمودند.سپس پرسنل بعد از پیاده رور نمادین صبحانه هایی که از قبل خود آنان تدارک دیده بودند به اتفاق خانواده های محترمشان میل نمودند.
منبع: روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شادگان
تعداد بازديد اين صفحه: 207598
تعداد بازديد کنندگان سايت: 103470832 تعداد بازديد زيرپورتال: 791939 اين زيرپورتال امروز: 159 سایت در امروز: 135955 اين صفحه امروز: 9