1398/5/30 چهارشنبه
ارائه خدمات دندانپزشکی به ۴۳هزار نفر در مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان آبادان
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان آبادان از ارائه خدمات دندانپزشکی به ۴۳ هزار نفر در مراکز تحت پوشش مرکز بهداشت شهرستان آبادان در 4ماهه ابتدای سال جاری خبر داد.

جعفر ربیحاوی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب‌دا در آبادان اعلام کرد: از آغاز طرح تحول نظام سلامت تاکنون با جذب و بکار گیری دندانپزشکان و تجهیز 7واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت، خدمات مختلف بهداشت دهان و دندان در این شهرستان ارائه شده است.

وی گفت: همچنین در راستای ارتقای سلامت گروه‌های هدف روستایی شامل گروه سنی زیر ۱۴سال، زنان باردار و شیرده تا یکسال پس از زایمان و تمام دانش‌آموزان کلاس ششم ابتدائی  ورودی پایه هفتم خدمات این گروه به صورت رایگان ارائه می‌شود.

سرپرست مرکز بهداشت آبادان خدمات عکس‌برداری تک دندان را یک خدمت ویژه برشمرد و افزود: به منظور تشخیص دقیق وضعیت دندان و جلوگیری از گسترش پوسیدگی‌ها و  کمک به درمان به موقع و مناسب از عکس‌برداری تک دندان استفاده می‌شود. این دستگاه در حال حاضر در مرکز امام رضا(ع) واقع در منطقه سلیج به بهره‌برداری رسیده و پاسخگوی مراجعین است.

وی افزود: برای افزایش استحکام دندان‌های دانش‌آموزان، ۹۸درصد افراد مشغول به تحصیل در  مقطع ابتدایی شهرستان مورد آموزش، معاینه و فلوراید تراپی قرار گرفته‌اند.

تعداد بازديد اين صفحه: 69946
تعداد بازديد کنندگان سايت: 18185761 تعداد بازديد زيرپورتال: 181351 اين زيرپورتال امروز: 182 سایت در امروز: 15314 اين صفحه امروز: 47