.
مدیرگروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از تشدید پایش مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
جعفر ربیحاوی در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان با حضور بیش از 55 کارشناس بهداشت محیط در قالب تیم های تک، دو و سه نفره عملیاتی و نظارتی، به پایش و نظارت مراکز تهیه و عرضه موادغذایی و اماکن عمومی با اولویت مراکز و اماکن حساس می پردازند.
وی افزود: آموزش اصناف، سنجش میزان بار آلودگی موادغذایی و سطوح به وسیله دستگاه های پرتابل موادغذایی، پایش و نظارت بر سامانه های آبرسانی و سنجش کیفیت آب آشامیدنی و معرفی اصناف متخلف به مراجع قضایی از اهم فعالیت های تیم های بازرسی و عملیاتی بهداشت محیط است.
و در آخر وی از آمادگی کارشناسان این دانشکده در خصوص پیگیری شکایات و گزارشات تخلفات بهداشتی اصناف از طریق سامانه 24 ساعته 190 که بسهولت توسط شهروندان قابل دسترسی است خبر داد.