.
سمانه منصوری مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت صبح امروز در گفتگو با خبرنگار وب دا اظهار داشت: به مناسبت، کمپین ۱،۲،۳ غذای سالم جهت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه اصلاح الگوی غذایی و کاهش مصرف قند، نمک، چربی و افزایش مصرف میوه و سبزی و شیر و لبنیات (۲۹ آذر تا ۱۵ دی ماه ۹۵) جلسه ای با حضور اعضای سمن ها درسالن همایش معاونت بهداشت برگزار گردید. در این جلسه به شرح برنامه ها و فعالیت هایی که در این مناسبت انجام می شود پرداخته شد. همچنین مقرر شد که تعدادی از این اعضاء جهت آموزش به سطح مدارس اعزام شوند و گروهی دیگر جهت ارائه خدمات مشاوره و آموزش تغذیه سالم به عموم مردم در چادرهایی که در سطح شهر توسط واحد بهبود تغذیه برپا می شوند مستقر شوند.
وی افزود: در پایان جلسه پکیج های آموزشی جهت آموزش و ارتقای سطح اطلاعات در گروه های هدف مختلف در اختیار این اعضا قرار گرفت.