.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان، صبحانه سلامت با همکاری و مشارکت آموزش و پرورش و با حضورمدیراداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان غذا و داروی آبادان برگزار شد.
مهندس سید جابر پورشعیب مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در برنامهی صبحانهی سالم روز جهانی غذا در دبیرستان دخترانه فرزانگان اظهار کرد: مصرف هر گونه مواد غذایی باید در حد متعادل باشد و زیادهروی در مصرف هر یک از مواد غذایی اعم از چربی، نمک و شکر خسارات جبران ناپذیری را به سلامتی وارد میکند.
وی با اشاره به شعار ملی روز غذا در کشور اصلاح الگوی تغذیه را با استفاده از نشانگرهای رنگی از اولویت های کاری سازمان دانست. در ادامه مراسم یاد شده ضمن آموزش به دانش آموزان وتوزیع بروشور و پمفلت آموزشی باهدف اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت با رویکرد کاهش قند ،نمک،چربی واطلاع رسانی نشانگر رنگی و برچسب اصالت و نشان ایمنی و سلامت و همچنین مبارزه با قاچاق، پرسش هایی در خصوص موضوعات مذکور مطرح و به دانش آموزان جوایزی اهدا گردید
.