.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان، در این جلسه مهندس حسن دهقان مسئول طرح نشانگرهای رنگی تغذیه ای این معاونت بعنوان مدرس جلسه به آموزش مسائل کلیدی در حوزه نشانگرهای تغذیه ای بعنوان راهنمای سریع جهت نشان دادن اطلاعات تغذیه ای محصولات غذایی ،پرداخت.
چالش های طرح نشانگرهای تغذیه ای وهمچنین مشکلات اجرائی این طرح ازدیگرموارد پرداخته شده در این جلسه به شمارمی آید.
این دوره آموزشی که با حضورکلیه کارکنان دانشکده تشکیل شد، راهکارهای موثر اجرائی شدن طرح نشانگر های تغذیه ای مورد بحث و بررسی قرار داده شد و به سوالات مطرح شده در این حوزه پاسخ داده شد.